Badrum

Toalettstolen:  Rengör både in och utsida enkelt och effektivt med såpa. Använd även toalettborsten till insidan! Till daglig rengöring räcker det med såpa (utspädd eller en fast klick i fuktad trasa)
För grovrengöring, storstädning: Använd såpa direkt i toalettstolen och skrubba med toalettborsten. Finns kalkavlagringar och missfärgningar, komplettera såpan med en skvätt ättika och lite citron. Skrubba runt och låt stå en stund innan du spolar. Tänk på att ren ättika är mycket starkare än ättikssprit, dosera alltså mindre ättika och något mer av ättikssprit.

Handfatet & badkaret: Lite fast VästerbottensSåpa på en skursvamp tar enkelt och effektivt bort smuts och beläggningar i handfatet. Skölj med vatten.

Kakelväggar: Väggarna blir skinande rena med såpa. Kakelfogen får en skonsam rengöring samtidigt som den mättas och inte drar till sig smuts lika lätt. Spraya såpalösning och torka av. För grovrengöring använd fast Västerbottenssåpa på fuktad skursvamp. Hårt smutsade fogar rengör du med fast VästerbottensSåpa och rotborste och ljummet vatten. Skrubba, låt löddret ligga kvar några minuter, skrubba sedan igen och skölj/torka sedan med fuktad trasa.

Duschen: Fast VästerbottensSåpa på en fuktad skursvamp tar enkelt och miljövänligt bort smuts och beläggningar på väggar och duschkran. Skölj med vatten. Kalkavlagringar tas bort med en blandning av ättika/ättikssprit (ättika är starkare än ättikssprit) VästerbottensSåpa och vatten.

Plast, linoleum, ”klickgolv” och klinkers rengör du med såpa och vatten. Blanda VästerbottensSåpa med 10 liter vatten och skura/våttorka. Glöm inte att torka torrt, det blir lätt halt.

×

Kundvagn

Close Panel