Lyckad invigning av Såperiet

Tusen tack ALLA ni som kom på invigningen av Såperiet igår!
Tusen tack också för alla blommor, kort och presenter.

Vi hade aldrig kunnat tro att ni skulle bli fler än 100 :)

 

Våra fina samarbetspartners som hjälpte oss att sätta samman våffelbuffé’n!
Till våfflorna serverades den självklara vispgrädden från, Norrmejerier samt blåbärssirap och hjortronsirap från det Samiska Apoteket med vilka vi samarbetar i frågor som marknadsföring, försäljning och utveckling.
En matigare och mer ”vuxen” variant av våffla med souvaslax och romsås från Vilhelmina Gårdsbutik, M Bergmans Fisk serverades också. Renchips kom från EG Vilt i Lomsjöullen.

Ett stort tack till Siksjönäs by, grannar släkt och vänner som ställde upp med servering, våffelgräddning och kaffekokning under kvällen.
För foto står bloggerskan Fru Fura

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar