Hem / Rabattkoder till webbutiken

  Rabattkoder till webbutiken

  Rabattkoder till webbutiken

  Till webbutiken www.vasterbottensspa.se finns ofta gällande rabattkoder. Rabattkoderna använder du när du kommer till kassan, där finns ett fält för rabattkod. Nedan kan du se var rabattkoden ska skrivas i.

  Rabattkod

  Rabattkoder

  Så här får du tag på rabattkoden

  Som prenumerant på vårt nyhetsbrev, städtipset får du rabattkoderna skickade till din mail-inbox så fort det kommer en ny rabattkod så får prenumeranterna den. Dessutom får våra prenumeranter ofta bättre rabatter. T ex kan man via bloggen eller Facebook få en rabatt på 10% medan man som prenumerant får 20% på samma vara. Det är alltså lite av ett bonusprogram.

  Nyhetsbrevet

  Här kan du anmäla dig till Nyhetsbrevet som vi kallar Städtipset.
  Städtipset skickas ut 1-4 gånger per månad. Det beror lite av säsong. Händer det mycket en månad så kommer fler mail men minst ett städtips med rabattkod kommer varje månad.
  Prenumerera här

  Facebook

  På vår Facebooksida släpper vi också rabattkoder. Följ sidan för att inte missa en kod. Observera att prenumeranter av Städtipset (nyhetsbrevet) får fler och andra rabattkoder.

  Till Facebooksidan

  Städbloggen

  På Städbloggen finns också rabattkoder. De finns i varje blogg. Det vill säga, om du läser det senaste inlägget får du också den senaste rabattkoden. Den finns oftast i slutet av varje blogg. Observera att prenumeranter av Städtipset får andra rabattkoder.
  Här hittar du Städbloggen

  Prenumerera här

  Få Nyhetsbrevet, Städtipset till din mail