Barn och fläckar på kläder

Idag demonstrerar vi hur effektivt VästerbottensSåpa är för att ta bort fläckar från barnens kläder, vilket är extra passande då såpan varken är stark eller farlig.

Senast redigerad den 8 maj 2024

 

Såpa fungerar utmärkt för att ta bort fläckar från barnens kläder! Det är varken starkt eller farligt och är därför extra lämpligt som fläckborttagningsmedel på barnkläder. Hur fungerar det? Det är så enkelt att fett löser fett och VästerbottensSåpa som är en överfettad såpa löser därför feta fläckar lätt.

Här har vi gjort ett test på en orange barnoverall som en liten kille smutsat ner rejält. Eftersom overallen är orange så syns smutsen över sömmarna extra väl.

Vi har använt en fuktad eco-fiberduk och fast VästerbottensSåpa utan parfym (original) och gnuggat sömmarna och fläckarna lätt, sedan har overallen fått ligga en kort stund innan vi tvättat den på 60 grader, kvicktvättprogram.

 

__________________________________________________________________________

Frågor och Svar

 

- Varför är VästerbottensSåpa lämplig som fläckborttagningsmedel för barnkläder?
VästerbottensSåpa är en överfettad såpa som löser feta fläckar lätt, och dess milda sammansättning gör den idealisk för att behandla fläckar på barnkläder.

 

- Hur användes VästerbottensSåpa för att ta bort fläckar från barnoverallen?
En fuktad eco-fiberduk och fast VästerbottensSåpa utan parfym applicerades på fläckarna och sömmarna på den smutsiga barnoverallen. Efter att ha låtit det verka en kort stund tvättades overallen på 60 grader med ett kvicktvättprogram.

 

- Vilken typ av fläckar testades VästerbottensSåpa på och hur var resultatet?
Testet utfördes på en orange barnoverall som hade smutsats ner av en liten kille. Trots att smutsen var synlig över sömmarna rengjordes overallen effektivt och fläckarna togs bort framgångsrikt genom behandlingen med VästerbottensSåpa.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar