Hur man blandar en miljövänlig propplösare.

Sammanfattningsvis delar vi en metod för att skapa en miljövänlig propplösare med hjälp av bikarbonat och vinäger för att rensa avloppet. Detta städtips är effektivt för mindre stopp i avloppet och visar en enkel och snabb lösning för att åtgärda problemet.

Senast redigerad den 8 maj 2024

 

Här berättar vi hur du blandar en miljövänlig propplösare.

 

Städtipset

Stopp i avloppet är aldrig kul! Här berättar vi hur du själv blandar en miljövänlig propplösare, snabbt och enkelt!

Bikarbonat eller natriumbikarbonat (NaHCO3) är vi vana att använda när vi bakar men det kan också användas vid städning.

Det här städtipset visar vi hur du miljövänligt och snabbt löser ett mindre stopp i avloppet med bara bikarbonat och vinäger.

Här nedan finner du ett filmklipp som visar hur man gör!

Ps. Är det fråga om ett rejält stopp i avloppet så är det här inte den mest effektiva metoden MEN när du märker att vattnet rinner undan för sakta, -ja då är detta en ypperlig lösning! Ds

 

 

Naturlig-propplösare mycket snällt mot miljön propplösare från VästerbottensSåpa.
Här visar vi hur man löser problemet med stopp i avloppet med bara bikarbonat och vinäger! Klicka på bilden för att starta klippet!

 

__________________________________________________________________________

Frågor och Svar

 

- Vad är fördelarna med att använda bikarbonat och vinäger som propplösare?
Fördelarna med att använda bikarbonat och vinäger är att det är en miljövänlig metod som är snäll mot avloppssystemet och effektiv för mindre stopp.

 

- När är det lämpligt att använda bikarbonat och vinäger som propplösare?
Bikarbonat och vinäger är lämpligt att använda när vattnet rinner undan långsamt på grund av mindre stopp i avloppet, men det kan vara mindre effektivt för större stopp.

 

- Vilka är de kemiska processerna bakom hur bikarbonat och vinäger fungerar som propplösare?
När bikarbonat och vinäger kombineras reagerar de kemiskt och bildar kolsyra, vilket skapar bubblor och tryck som hjälper till att lossa och lösa upp blockeringar i avloppet.

 

Bikarbonat och vinäger finns att beställa här!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar