Om företaget

"

 

Vi är ett litet familjeägt företag i Västerbottens inland. Vi finns i Vilhelmina, en stor, liten fjällkommun med gräns mot Norge.

Vilhelmina ligger vackert vid Volgsjön med utsikt mot Blaikfjället och med den 6 mill långa Malgomajsjön strax ovanför samhället. Här tillverkar vi såpa efter ett recept som kommer från gammelfarmor Fredrika Helmersson och kan spåras så långt tillbaka som till 1926 men förmodligen är det mycket äldre än så.

Det är en gammal ide och ett gammalt recept men idag är cirkulära modeller och återbruk högst aktuellt. I klimatomställningsarbetet är just återbruk och cirkulära system en mycket stor del. Att städa med våra cirkulära produkter kommer inte att lösa alla våra miljö och klimatproblem men det är bra start och dessutom är det en ganska lätt sak att göra. Byt ut dina städprodukter mot produkter från Västerbottenssåpa och blir lite mer klimatsmart samtidigt som du förbättrar din inomhusmiljö avsevärt. 

Vi som driver företaget heter Sara & Magnus Idenfors och vi brinner för det här med återbruk och miljövänlig städning.

Här nedan hittar du ett kort filmklipp om företaget!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=""1/2""][vc_single_image image=""8920"" img_size=""full""][/vc_column][/vc_row]

 

Här nedan hittar du ett kort filmklipp om företaget!

https://youtu.be/MQMt--5rOfg

Västerbottenssåpa AB
Orgnr: 556995-2186 
Volgsjöstrand 5
912 34 Vilhemina

"