Mors dag tips

28 maj är det mors dag och då firar och hyllar vi våra mödrar, det ska vi verkligen göra och inte bara med blommor och tårta, även om det också är trevligt.

 

Jag tänker på att uppskatta allt det andra, allt vi fått lära oss, allt det viktiga som vi fått. Ofta är det just från mamma man får lära sig (kan förstås vara pappa också men honom firar vi på fars dag) att tvätta, laga mat, göra sina läxor, packa en väska, borsta tänderna -ja det är helt enkelt många små och självklara saker som är lätta att ta för givet.

 

Jag har verkligen fått lära mig så otroligt mycket från min mamma allt från att ta hand om naturen och vad den ger, “lifehacks” som hur man odlar tomater på sik i växtzon 7, till att tvätta och och vara lite mer klimatsmart och kemikalieklok.

 

Min mor är nämligen mycket bra på kemi och vi fick alla tidigt lära oss en del vardagskemi. Genom att skilja på surt och basiskt, fett och oxideringar så kan man också städa rent utan att tillsätta onödiga kemikalier.

 

Man behöver bara hålla reda på några enkla saker som att:

kalk löser man med ättika, såpa löser fet smuts och fläckar … Bra kunskaper som gör naturlig städning både självklar och enkel.

 

Även om man nu inte på morsdag ska be sin mor att städa.. Det vore ofint, så vill jag slå ett slag för att låta mor slippa onödiga kemikalier, och växla över till naturlig städning är också en omtanke.

 

Därför har vi nu ett mors dag erbjudande. Köp ett Komplett Köksrengörins kit och få 2 extra köks refiller på köpet. Ingen kod behövs, refillerna läggs automatiskt in i kassan. 

 

 

Köp kitet här. Erbjudandet gäller fram till 28 maj. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar