Norrlands Designkreativ – nu åker vi till Saxnäs för inspiration

Vi ser mycket fram mot en helg fylld av inspiration i vackra Saxnäs, Vilhelmina.

Det här är en sorts konferens, en kreativ konferens som anordnas för första gången i år. I kväll kommer Mali i Ratan den begåvade tvålmakerskan till Siksjönäs, vi har mycket att prata om och lite jobb att göra i morgon förmiddag. Därefter drar vi upp längs Malgomaj mot fjällen och Saxnäs.
Vi ser fram emot härliga dagar med inspiration, föreläsningar lite träning och god mat.

Bland annat kommer vi att få lyssna till de fantastiska damerna Clara och Annakarin
Clara driver idag Sveriges åttonde största privata blogg Underbara Clara. Genom blogginlägg om bland annat mode, politik och livet som egen företagare och småbarnsförälder inspirerar Clara i genomsnitt 250 000 unika besökare per månad, det ni! Dit har Städbloggen en bit kvar 😉

Annakarin är disputerad internetforskare, prisbelönt pedagog, moderator, föreläsare och författare till bland andra böckerna Digitalt entreprenörskap. Ni känner kanske igen henne som en av årets sommarpratare i P1.
Clara och Annakarin är högaktuella bland annat med sitt gemensamma varumärke Miss Clarity där de skapar feminina, färgstarka kläder i klassiska snitt som just nu i dagarna släppen vinterkollektionen. Håll koll för deras klänningar brukar ta slut ganska snabbt.
Clara och Annakarin är båda bosatta i Västerbotten 😉
Hemsidor: underbaraclaras.se / annakarinnyberg.se
Instagram: @underbaraclaras / @annakarinnyberg

Norrlands Design Kreativ

En eldsjäl bakom detta är Tina Larsson, Nordli Design – Du hittar henne här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar