Ny leverantör Budhas Kafferosteri i Lycksele

Nytt i webbutiken! Kaffe från Lycksele, choklad från Umeå med kvanne från våra fjäll. ?https://vasterbottens-sapa.com/#västerbottenssåpa

Ni som följt oss en stund vet att vi gillar att samarbeta lokalt. Vi tar in det bästa från närområdet i vår butik och idak kan vi stolt presentera en ny leverantör nämligen Budhas kafferosteri i Lycksele. Lycksele Blend finns nu att beställa i vår webbutik!

2017 utsåg White Guide Budhas kafferosteri i Lycksele till landets bästa! Det är ingen underdrift, det här är ett ställe som ni inte ska missa att besöka om ni har vägarna förbi Lycksele. Vi är glada att kunna sälja deras egna och speciella Lycksele Blend här i vår butik. Det är hela bönor som rostats i små serier i en traditionell trumrost. Läs under innehåll för att se exakt vilka bönor som ingår. Kaffeblandningen beskrivs som bitter, söt och krämig men lång eftersmak och smak av kakao, stor kropp med toner av tobak, jord och örter.

Det här är ett fantastiskt kaffe för dig som älskar kaffe eller en present till den utflyttade Norrlännngen. Och det är definitivt den mest oväntade delikatess du kan hitta i Västerbotten.

Rosteriet beskriver sig som ett konstnärligt rosteri i Lappland som rostar med passion.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar