Värmeljus av äkta stearin är snällt både mot miljön & dig!

Värmeljus av äkta stearin är snällt både mot miljön & dig!

Vi är glada att kunna meddela att vi nu har värmeljus av 100 % stearin av vegetabiliskt vax som brinner med en fin och klar låga utan sot

Visste du att… vi i Sverige använder 300 miljoner värmeljus per år, vilket motsvarar 33 värmeljus per person och år. (Källa: Naturskyddsföreningen)

Miljötänk: Ljusen är tillverkat av naturliga råvaror, vilket betyder att de inte sotar ned din inomhusmiljö. De utsöndrar inte heller gifter, såsom kolväten. Aluminiumkoppen går att återvinna. Palmoljan som används är certifierad enligt RSPO vilket betyder att den är ansvarsfullt producerad. Bakom certifieringen står bland andra WWF.
Fakta om ljusen Brinntid: ca 4 timmar Vax: 100 % stearin av RSPO-certifierad palmolja Veke: oblekt bomull Doft: utan doft Behållare: aluminiumkopp Mått: diameter 3,8 cm Pris per förpackning med 24 st.
Tänk på att… alltid titta på innehållsförteckningen när du köper värmeljus! Försäkra dig om att de verkligen är av 100 % stearin och inte utblandade med till exempel paraffin, vilket är väldigt vanligt.

Värmeljus av stearin, 24-pack pris: 53 kr

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar