Faith in Nature

Faith In Nature grundades 1974 av en kvinna vid namn Rivka Rose. Rivka hade en vision om att naturliga och  etiska produkter skulle vara tillgängliga för alla.

Rivka Rose växte upp i New York och hade från barndomen en passion för växter. Det började med att hon planterade avokadokärnor på  fönsterbräda för att studera herbalismoch se hur kärnan växte till ett litet träd. När Rivka flyttade till Skottland i början av 70-talet blev företaget Faith In Nature till. Det skapades utifrån hennes egen upplevelse av att det saknades en bra fuktgivare för huden.

Naturligtvis talade ingen 1974 om ”grön kosmetika”. Det var inte modernt, och det var inte vanligt. Hon startade med två tomma händer och har idag byggt ett globalt företag. 
Faith in nature vill kunna erbjuda icke djurtestade naturliga produkter till alla därför strävar de efter att hålla priserna låga och bara använda de bästa naturliga ingredienserna.  

Bara om vi kan se till att alla har råd med bra produkter kan vi göra skillnad säger företagets grundare.

När vi står i affärer tror vi på att låta folk fatta bra beslut själva. Om priserna är rimliga kan vi sätta både människa och miljö först. Det innebär också  att producera lokalt, behandla människor som vi vill bli behandlade och vara så gröna som möjligt i allt vi gör.

Och för planeten tror vi på att utnyttja naturens krafter, men inte skada under tiden vi producerar. 
Vi är alla delar av ett system, och var och en av oss har befogenhet att bestämma det systemet.  

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar