Fantastiska Pandora

Fantastiska Pandora

 

Pandora, Anneli Pandora Magnusson med Västerbottenssåpa

En stor idol som gungade alla dansgolv redan i början av 90-talet. Dessutom var hon både tuff och självständig samtidigt som hon alltid var snygg/söt som godis som kan vara både syrligt och sött på samma gång …. precis så kändes Pandora för en högstadietjej på 90talet – hon var en ikon helt enkelt!


Ni kan tro att nervositeten låg som ett tungt lock över undertecknad när Pandora 2007 bokades till Hotell Wilhelmina (där jag jobbade då)


Arrangemanget skulle marknadsföras och fast besluten att göra mitt allra bästa på den punkten väntade jag spänt på en bild från bokningsbolaget.
Bilden kom och var stor som ett “frimärke” det var helt enkelt inte tal om att förstora upp till affischstorlek. Så vad gör man …. man gör en illustration!

 

 

 

Fantastiska Anneli Pandora Magnusson som kom till Vilhelmina 2007

Det blev affischer, det var fullt till sista plats och Anneli Pandora Magnusson var förstås vansinnigt trevlig och jordnära men det var väldigt nervöst …. tanken på att hon faktiskt skulle se den här illustrationen var inte alls bekväm! Tänk om hon inte skulle tycka om den?!
Men det gjorde hon och ungdomsidolen och ikonen Pandora visade sig vara världens varmaste och trevligaste person.

 

Extra roligt är det då att hon nu 2016, 9 år senare också tycker om vår Västerbottenssåpa! Och som ni ser på bilderna – hon blir bara vackrare och vackrare!


Tack Anneli Pandora Magnusson för att du är en stor inspiratör, för trevliga möten och förstås för all bra musik du gör! 

 

// Sara

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar