REN JUL, en julhälsning från mig

Jag är egentligen en fullständigt hopplös konstnärssjäl som målar hellre än bra och om jag bara har möjligheten kan jag förlora mig i konstböcker eller mina projekt i timmar. Jag kan fastna i att en viss grön färg inte blir exakt så som jag vill ha den och inte tänka på så mycket annat än just detta i flera dagar. Som tur är så kallar verkligheten tillbaka mig med jämna mellanrum. Tvätt ska tvättas, mat ska lagas och så ska man ju faktiskt jobba också ;)


Men ibland går det att kombinera och nu fick jag faktiskt för mig att göra en liten julhälsning och trycka den på en trasa. Förena nytta med nöje helt enkelt, rengöring (lite av min grej) och lite målande och då kom såklart tanken att det borde vara en ren på en trasa som man ska göra rent med ;)

Resultatet ser du i vår webbshop  den 18 november.

En liten julhläsning och en önskan om en REN JUL :) 

 

Av och till i perioder har jag målat hela mitt liv, med varierande resultat, ibland hamnar det på någons vägg, ibland blir det bara inte bra och ibland blir det helt enkelt aldrig klart.


När jag var barn så kom jag på att rullgardinen på mitt rum var en perfekt duk. Jag knöt fast den i förnsterbrädan och påbörjade ett vulkanutbrott i bakgrunden och flyende dinosaurier i mitten samt en rad urtidsjur och fiskar i förgrunden. Det tog ett par år faktiskt innan jag var klar och man kunde hissa upp den rullgardinen igen. Mina föräldrar var inte överlyckliga 🙂


Numera håller jag till i garaget och det är fortfarande så att mycket, eller ska vi säga det mesta aldrig blir klart.

 

 

Ibland så försöker jag få till ett porträtt av släktingar, vänner och barn.

 

 

Andra gånger räcker det med en äppelblomma eller lite skog.

 

Vissa gånger har jag fått för mig att det är fåglar jag ska måla och andra gånger har jag bara gått helt “bananas” med den blå tuben ;)

 

 

Allra roligast är det förstås de gånger jag får med mig hela familjen! Här har vi alla fyra ägnat en kväll åt oljepastellerna. Kan ni gissa vem som gjort vilken?
Det är alltså jag, Magnus och två barn en på 20år och en på 11år som gjort en var.

 

 

// Sara

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar